Karta Väder Kontakt English

Medarbetare

Vi är elva medarbetare här alla med sin specialitet


 

Alexander Nilson
Kock

 

Rungnapa Sudsom
Frukost & städ

Rungnapa flyttade för flera år sedan från Thailand till Sverige. Hon tycker om när det är rent och snyggt för våra gäster. Hon är en stjärnstädare som hittar de flesta dammkorn när hon sveper genom rummen. Hon är ofta leende och smittar oss andra. Ibland när det behövs lagar hon mat, det går också mycket bra, ibland hörs applåderna. Hon dukar ofta upp en frukost som gör att du gärna sitter en stund extra.

Tel: 0672-10420
E-post: info@pilgrimshotellet.se

Emilia Westerlund 
Servitris

 

Sten Danielsson
General Manager & Guide

Sten har vandrat de flesta pilgrimsleder i Sverige. Från Vadstena till Lund och till Trondheim. Sammanlagt har han varit på vandring över ett år.
Han har även lett 50-tal pilgrimsvandringar sedan 2003. Själv började han med en pilgrimsresa 1995 där han bland annat vandrade en månad i Tibet över Himalaya till Indien på egen hand. Det har även blivit vandringar i Indonesien, Australien, Norge och Nepal. Sedan 5år tillbaka skapas vandringar tillsammans med deltagare i norra Jämtland på gränsen till Norge och Lappland. Naturen har så mycket att ge till den som tar en dag eller flera att bara vistas i den.

Tel: 0672-10420
E-post: sten@pilgrimshotellet.se

Lars Rosvall
Städ & vaktmästare

Lars håller bra ordning på rum och omgivningar. Han har nära till skratt och gillar att göra fint för gäster. Han reflekterar ofta över livet och det aktuella världsläget.

Tel: 0672-10420
E-post: info@pilgrimshotellet.se

 

 

Zeb Aminoff
Bartender

 

Rebeckah Söderqvist
Administratör/receptionist

Rebeckah är spindeln i nätet här på hotellet. Hon är både ansiktet utåt och inger respekt och förtroende.

Mikael
Kock

 

Moa Leosson
Servitris

 

 

 

 

 

Kerstin Sundberg
Värdinna, bokning & ordningsvakt

Kerstin är också mamma till Sten. Hon går under smeknamnet Ma. Hon är sedan flera år pensionär från sitt jobb som kurator. Hon brukar hjälpa till efter förmåga, som ofta är hög. Hon har ett gott handlag med gäster och hamnar i många goda utvecklande samtal. Eftersom hon också har bra pondus är det henne ni möter om ni behöver lite "uppfostran". 

Tel: 0672-10420
E-post: info@pilgrimshotellet.se