Karta Väder Kontakt English

Om oss

Vi är här för att möta dig med ett bra boende, god mat med tillgång till pilgrimsguide


PilgrimsHotellet har fått sitt namn för att vägleda människor till skyddad natur som pilgrimsmål. Vi som arbetar på hotellet vill gärna hjälpa dig ut i naturen, in i den stora, sköna naturen som inger glädje och förundran, men också respekt och ödmjukhet. Till detta erbjuder vi ett bra boende för övernattning och mat från den omgivande naturen. Det finns även möjlighet att hyra Pilgrimsguide och utrustning.
Vi är fem personer här, som vill att du ska få känna en atmosfär som gör att du kan vara trygg med att vara dig själv och att du gärna kommer tillbaka!
Vi ligger längs Vildmarksvägen om du kommer från Strömsund eller från Vilhelmina över Stekenjokk. Till Norska havet och Namsos är det ca 16 mil och till Strömsund ca 14 mil. Här mitt ibland fjällen inbäddat bland naturreservat och nationalparksområden precis vid norska gränsen vid en stor fjällsjö finns PilgrimsHotellet, i byn Gäddede.
GPS N 64° 30.400’, E 14° 8.657’

PilgrimsHotellet drivs av Nordic Outback AB, som vill utveckla boende, mat, guidning och pilgrimsliv med nära tillgång till vildmarken. Där varje person får andrum och insikter som gör att du kan växa som människa.