Karta Väder Kontakt English

Pilgrimsliv

Pilgrimsvandring, fjällvandring, oändliga vidder, djupt talande tystnad.

Vi tycker Pilgrimsliv är när du tar beslut som ger dig andrum. Vila med möjlighet till aktivitet i storlagen fjällnatur kan vara ett sånt beslut. Att ge sig tid där vi får möjlighet att reflektera över vårt liv och våra val. Ibland kan det ta formen av en retreat eller en vandring in i en skyddad fjällvärld.

Här finns fantastiska energigivande platser och sevärdheter. En mat som tillagas från grunden från äkta och hållbara råvaror. Samt en service som ger dig avslappning och vila. Sen finns alltid en dörr du kan stänga om dig till eget rum. Där finns det du behöver i form av en skön säng, läslampa och ett eget badrum med wc och dusch. En fin och välsorterad frukostbuffé på ekologisk grund, möter dig på morgonen. Sen kan du ge dig ut för att möta den stora naturen. Så mycket utrustning behöver du inte ha med, det mesta finns här och kan inkluderas i priset. 

Utrustning

För att möta vildmarken behöver du bra utrustning. En del vill köpa in utrustning andra vill att den ska finnas på hotellet. Vi gillar den tanken, vi kan dela på utrustning av högkvalité för fjällturer genom att hyra den. När du bokar kan du få ett paketpris som inkluderar utrustning för din vistelse.

Två nivåer: 

  • Pilgrim / tält, utekök, ryggsäck, termos, sovsäck, stavar, MTB. Tillägg för vinter; snöskor, turskidor. Tilläggspris 300kr/enkel, 600 kr dubbelrum. 
  • Outback / som pilgrim med då ingår också snöskoter eller båt. Tilläggspris 700kr/enkel, 1000 kr dubbelrum. Begär tillägg Pilgrim eller Outback när du bokar!

Utrustning går att hyra var del för sig för den som önskar det istället.

Boka en stund i Vildmarken

En dag med Pilgrimsguide