Medarbetare

Vi är sju medarbetare, alla med sin specialitet


Rungnapa Sudsom
Frukost & städ

Rung som hon kallas flyttade från Thailand till Sverige. Hon tycker om när det är rent och snyggt för våra gäster. Rung dukar varje morgon upp en stor frukostbuffé som gör att du gärna sitter en stund extra i matsalen.
Från 1 april 2019 driver hon restaurangen i egen regi.
Rung älskar blommor och att plantera.

Tel: 0672-10420
E-post: restaurang@pilgrimshotellet.se

Sten Danielsson
General Manager & Guide

Sten har vandrat många pilgrimsleder, från Vadstena till Lund och till Trondheim. Sammanlagt har han varit på en inre och yttre vandring i över ett år.  Sten har lett flera pilgrimsvandringar sedan 2003. Nu leder han gärna vandringar i Frostviksfjällen. Han har starka åsikter och gillar att debattera och diskutera.

Pilgrimshotellet har högt i tak och Sten vill att medarbetare utvecklas och utmanar sig själva.

Tel: 0672-10420
E-post: sten@pilgrimshotellet.se

Kerstin Sundberg
Värdinna & ordningsvakt

Kerstin är mamma till Sten och är pensionär från sitt jobb som kurator. På hotellet går hon under namnet ”Ma”. Hon har ett gott handlag med gäster och inspirerar många med sin positiva anda och härliga skratt. Kerstin har pondus och det är henne ni möter om ni behöver lite uppfostran!
Ma gillar att lösa korsord och läsa böcker.

Tel: 0672-10420
E-post: info@pilgrimshotellet.se


Niklas Axelsson
Vaktmästare

Niklas är fixaren som är både här och där. Han målar och underhåller på sommaren. På vintern håller han väg och parkering fri från snö. Behöver ni hjälp med något praktiskt så är det Niklas ni ska vända er till. Han gillar att fiska och delar gärna med sig av fisketips och var ni kan fiska.

Johanna Lundin
Säljare hotell & restaurang

Johanna har arbetat på hotellet som kock. Nu besöker hon företag och organisationer för att bistå dem i planering av sina event på Pilgrimshotellet. Hon kommer gärna med idéer och förslag.
Johanna gillar att träna när hon är ledig.

Tel: 0672-10420
E-post: johanna@pilgrimshotellet.se

Zeb Aminoff
Servitör/Bartender

Zeb är en artig ung man som ni möter i restaurangen. Han serverar er en god middag och mixar gärna drinkar. Zeb har fingertoppskänsla och serverar alltid med ett leende. På fritiden tar han gärna en skotertur i Frostviksfjällen. Rebeckah Söderqvist
Administratör/receptionist

Mammaledig
​​​​​​​Rebeckah är spindeln i nätet här på hotellet. Hon är ansiktet utåt och håller ordning på bokningar och administration, men hjälper gärna till där det behövs i servering och städ.