Om oss

Vi är här för att möta dig med ett bra service,
hotellboende & god mat med tillgång till utrsustning & pilgrimsguide


PilgrimsHotellet har fått sitt namn för att vägleda människor till skyddad natur som pilgrimsmål. Vi som arbetar på hotellet vill gärna hjälpa dig ut i naturen, in i den stora, sköna naturen som ger glädje och förundran, men också respekt och ödmjukhet. Till detta erbjuder vi ett bra hotell för övernattning och mat från omgivningarna. Det finns även möjlighet att hyra Pilgrimsguide och utrustning.

Vi är tio medarbetare här, som vill att du ska få vara i en atmosfär som gör att du kan vara trygg med att vara dig själv och att du gärna kommer tillbaka!

Vi ligger längs Vildmarksvägen om du kommer från Strömsund eller från Vilhelmina över Stekenjokk. Till Norska havet och Namsos är det ca 16 mil och till Strömsund ca 14 mil. Här mitt i Frostviksfjällen inbäddat bland naturreservat och nationalparksområden precis vid norska gränsen vid en stor fjällsjö finns PilgrimsHotellet, i byn Gäddede.
GPS N 64° 30.400’, E 14° 8.657’

PilgrimsHotellet drivs av Glesbygdens Matbar AB, som vill utveckla boende, mat och pilgrimsliv med nära tillgång till vildmarken. Där varje person får andrum och insikter som gör att du kan växa och vila, i att vara människa.

Miljö & hållbarhet